Persoonlijke gegevens instellen

Laatst gewijzigd: 2020-09-29 11:20:26 +0200

Verander uw persoonlijke gegevens, upload een profielfoto, voeg een biografie toe en geef aan welke mails u niet wenst te ontvangen

Waar?

Klik op de profielfoto of op uw naam om het menu te zien en klik op Account instellingen

Hoe?

Profielfoto

Klik op Afbeelding aanpassen om de foto te wijzigen. In de standaardafbeelding die er staat staan uw initialen.

De profielfoto verschijnt ook als u een bericht plaatst in een discussie. Het is het beste om een vierkante foto te kiezen. Voeg alleen foto's toe in .jpg, .png of .gif formaat.

E-mailadres

Uw e-mailadres kunt u niet zomaar wijzigen. Neem hiervoor contact op met uw opleider.

Tab Persoonsgegevens

Biografie

Schijf hier kort iets over uzelf. Als u tekst plakt uit bijvoorbeeld Word, kunt u het beste met het gummetje te opmaak wijzigen. Vaak wordt er ook code gekopieerd die ongewenste resultaten geeft.

Linkedin / Facebook / Twitter / Skype

Hier kunt u een directe link naar uw social media profiel plaatsen. Op uw profiel verschijnt dan een knop die verwijst naar het LinkedIn profiel.

Overige instellingen

Het ontvangen van notificaties

Geeft aan welke mails en hoe frequent u die wenst te ontvangen.

Op deze plaats kunt u ook de notificaties van de MemoTraining uitzetten.